top of page

One Ocean Week

5-11 April

Fjellskaal_Feb25_233.jpg

Oppdag vår 4-retters sjømatsmeny

Nyt en kombinasjon av delikate smaker og kreative presentasjoner, alt tilberedt av våre dyktige kokker. Sikre deg plass til en uforglemmelig middag og bli en del av feiringen av havet og alt dets under!
ONE OCEAN WEEK MENY

Photo 01-11-2024, 21 00 14_edited_edited

Besøk oss på Festningskaien

Besøk oss i teltet på Festningskaien!
Vi deler ut deilige smaksprøver av vår meny. Bli med oss for en smakfull opplevelse og lær mer om  sjømat.
Lørdag 5 April : 12.00-15.00
Søndag 6 April: 12.00-.15.00
Mandag 7 April: 10.00-16.00

One Ocean Week Logo.png

Om One Ocean Week

5.-11. april 2025 er Bergen stedet for debatt, erfaringsutveksling og opplevelser knyttet til en bærekraftig utnyttelse av havet.
Les mer om One Ocean Week

www.oneoceanweek.com

Havet har alltid vært Bergens livsnerve. Allerede i middelalderen gjorde hanseatiske kjøpmenn Bryggen til et internasjonalt sentrum for tørrfiskhandel. Siden den gang har havet skapt arbeidsplasser, formet byens matkultur og satt Bergen på verdenskartet som en ledende sjømatby.

For oss i Fjellskål er havet mer enn en ressurs – det er fundamentet for alt vi gjør. I over 100 år har vi hentet det beste fra havet og delt det med våre kunder og gjester. De som handler hos oss, de som samles rundt bordene – de viderefører denne tradisjonen. Som en stolt sjømataktør bærer vi et ansvar for å ivareta denne arven og samtidig løfte sjømatopplevelsen til nye høyder.

Under One Ocean Week samles politikere, forskere og næringsliv for å diskutere havets fremtid – hvordan vi forvalter ressursene, sikrer kvaliteten og styrker sjømatnæringen. Vi markerer uken med en eksklusiv 4-retters meny, en hyllest til havet, tilberedt med respekt og lidenskap for råvarene.

Menyen serveres hver dag gjennom One Ocean Week (5. april – 11. april) i våre vanlige åpningstider.

One Ocean Week handler om å forstå, bevare og videreutvikle havets verdier.
Hos Fjellskål lar vi råvarene snakke.

bottom of page